perjantai 14. kesäkuuta 2013

Wettex 2 in 1 & Buzzador

Olen ollut Buzzador jo monta vuotta. Tiedäthän mitä se tarkoittaa? No, Buzzador on henkilö, joka testaa erilaisia tuotteita ja jakaa niistä mielipiteensä ystävilleen esimerkiksi face-to-face tai erilaisten sosiaalisten medioiden, kuten Facebookin, keskustelupalstojen tai blogin välityksellä. Buzzadoriksi voi liittyä kuka tahansa ikään ja sukupuoleen, tai elämäntilanteeseen riippumatta. Kutsut kampanjoihin tulee sähköpostitse, eikä sinun ole pakko liittyä sinulle ehdotettuun kampanjaan, jos se ei innosta.
Sain kesäkuun alussa kutsun Buzzador-kampanjaan, joka koski Wettex Power 2 in 1 -sieniliinaa. Ihanaa päästä kokeilemaan uutuutta tässä kampanjassa, sillä "tavalliset" Wettex-liinat olivat minulle kyllä ennestään.  tuttu Kirjekuori sieniliinoineen saapui kotipostilaatikkoon, armoton siivous siis alkakoon!"Wettex Power 2 in 1 sieniliina on uuden sukupolven sieniliina: Se on imukykyinen ja konepestävä kuten perinteinen Wettex-liinakin, mutta ainutlaatuiseksi sen tekevät liinan toisen puolen likaa irroittavat PowerLines-raidat."

Hankausraidat (kuvassa punaiset ristiin rastiin menevät raidat) auttavat puhdistamaan pinttyneet tahrat ja lian helpommin - pintoja naarmuttamatta.

Kokeilin itse liinaa keittiön ruoka- ja tiskipöytien puhdistamiseen, sekä keittiön työtasojen pyyhintään.
Karheammalla raidallisella puolella pöytään kiinni jämähtänyt kuivunut lika lähti muutamalla pyyhkäisyllä pois, ei tarvinnut esikäsitellä tahraa astianpesuaineella sen kummemmin.

Ehdottomasti uusi suosikkini! Mitä mieltä itse olet? Oletko jo kokeillut tätä uutuutta?

Annoin muutaman liinan kokeiltavaksi ystäväni lapsiperheeseen, siellä jos jossain hyvä sieniliina on tarpeen! Ei ole aikaa puunata nurkkia jos minkälaisella siivousvälineellä, vaan halutaan helppo, monikäyttöinen ja nopea. Eli Wettex Power 2 in 1!

Jos sinäkin kiinnostuit testaamaan erilaisia tuotteita ja jakamaan niistä rehellisen mielipiteesi ystävillesi, liity Buzzadoriksi klikkaamalla tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti