maanantai 11. marraskuuta 2013

Locobase REPAIR & Buzzador

Ja riemulla ei ollut rajaa kuullessani pääsystä buzzaamaan tälla kertaa erittäin kuivan ihon eritysvoidetta, Locobase REPAIR'ia.

Minulla on perinteinen, suomalainen iho. Talvisin etenkin herkkä, punoittava ja kutiava, kuiva kuin hiomapaperi, etenkin kylmimpien kuukausien ajan. Eihän sitä kutinaa kestä kukaan!

Paketti tuli postilaatikkoon asti Berliinin reissun jälkeen (Oltiin juu siellä 4 päivää 24-27.10), ja nappasinkin ensitunnelmista kuvan :)


Illalla kävin jumppaamassa läheisellä kuntoklubilla, ja saunan jälkeen pääsin kokeilemaan tätä uutta voidetta. Purkin mukaan voide on erittäin riittoisaa, koska koostumus on hieman paksumpaa kuin yleensä. Ja sisältää täysin samoja rasva-aineita,kuin ihon ylin suojakerros. Kuulostaa siis hyvältä!

Kokeilin voidetta koko kehon alueelle, erityisesti rutikuiviin sääriin ja käsikarsiin. Voide vaikutti minulla heti, iho tuntui pehmoisammalta ja sitä ei kiristänyt; toisin kuin ilman rasvaa/ joidenkin huonompien markettirasvojen kanssa.
Voide myös imeytyi nopeasti, eikä jättänyt rasvaista pintaa iholle. Plussaa!

Vinkki: Voidetta voi myös käyttää kasvoihin ja käsiin!

Ilmat vain tästä kylmenevät, ja voide pääsee pian tositoimiin näyttämään mahtinsa talvi-ihon taltuttamisessa. Ainakin Marraskuun viimat se on loistavasti torjunut.
Mikäli puteli osoittautuu silloinkin hyväksi tuotteeksi, taidan kipaista apteekkiin hakemaan tätä lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti